http://www.opstinaostraluka.org/

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

INFORMACIJA O PREGOVARAČKOM POSTUPKU BEZ OBJAVE OBAVJEŠTENJA O NABAVCI - Dodatni građevinski radovi za realizaciju mjera energetske efikasnosti na objektu mjesne zajednice Koprivna

El. pošta Štampa PDF

Opština Oštra Luka u skladu sa članom 21. stav (1) tačka c) i članom 24. stav 1. tačka a) Zakona o javnim nabavkama, pokrenula je pregovarački postupak bez objave obavještenja za „Dodatne građevinske radove za realizaciju mjera energetske efikasnosti na objektu mjesne zajednice Koprivna“.

Opština Oštra Luka već ima potpisan ugovor za građevinske radove za realizaciju mjera energetske efikasnosti na objektu mjesne zajednice Koprivna sa izvođačem „UNIVERZAL BS“ d.o.o. Banja Luka, međutim imenovani nadzorni organ je utvrdio da je neophodno izvršiti i dodatne radove koji nisu predviđeni već potpisanim ugovorom. S toga, obzirom da su dodatni radovi tehnički i ekonomski neodvojivi od osnovnog ugovora, ugovor o izvođenju dodatnih radova će se dodijeliti dobavljaču kojem je dodijeljen osnovni ugovor.

Tenderska dokumentacija (poziv za dostavljanje početne ponude) vezana za predmet ove javne nabavke nalazi se u Opštinskoj upravi Opštine Oštra Luka, Oštra Luka 55, 79263 Oštra Luka, a na uvid transparentnosti radi nalazi se na kraju ove objave. Po dostavljanju početne ponude, sa pomenutim ponuđačem biće provedeni pregovori sa ciljem postizanja konačne cijene ponude.

Ova informacija objavljena je u skladu sa članom 28. stav (4) Zakona o javnim nabavkama.

 

Link sa pozivom:

Poziv za dostavljanje početne cijene ponude za pregovarački postupak za "UNIVERZAL BS" d.o.o. Banja Luka

 

Poslednje ažurirano četvrtak, 17 januar 2019 13:24